Termeni si conditii generale

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul https://anamariaamiatelier.ro/ implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare PREPELITA ANAMARIA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, PREPELITA ANAMARIA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga PREPELITA ANAMARIA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA la nicio actiune.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
https://anamariaamiatelier.ro/ este administrat de PREPELITA ANAMARIA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA cu sediul social in com Peciu Nou, sat Dinias, Str. Principala, nr 237,  inregistrata la Registrul Comertului cu nr  F35/180/2019, CUI  40680917. Programul personalului magazinului online Anamaria Ami Atelier este de LUNI pana VINERI intre orele 10:00 – 17:00.

  1. INREGISTRAREA CA MEMBRU:

Pentru a putea cumpara de pe https://anamariaamiatelier.ro/, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra.

  1. CONFIDENTIALITATE

PREPELITA ANAMARIA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul https://anamariaamiatelier.ro/ si PREPELITA ANAMARIA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA  se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei.

  1. ABONAREA SI DEZABONAREA LA NEWSLETTER

Abonarea la newsletterul PREPELITA ANAMARIA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile existente in subsolul fiecarui e-mail.
PREPELITA ANAMARIA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe https://anamariaamiatelier.ro/.

  1. PRET SI MODALITATI DE PLATA

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga, cand este cazul, si costurile de livrare. Pretul este exprimat in RON. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Plata se plata se poate face in numerar, la curier sau plata online, prin intermediul solutiilor de plata online oferite de MobilPay Mai multe detalii despre modalitatile de plata, aici

  1. LIVRAREA PRODUSELOR

Informatii despre livrarea produselor se pot gasi aici.

  1. POLITICA DE RETUR

Puteti returna produsele comandate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Mai multe detalii in sectiunea dedicata retururilor.

  1. RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

PREPELITA ANAMARIA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

  1. DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului https://anamariaamiatelier.ro/, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea  PREPELITA ANAMARIA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul https://anamariaamiatelier.ro/, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail caciulibebe@gmail.com.

  1. DESPRE COOKIE-URI

Pentru a afla mai multe despre cookie-urile pe care siteul https://anamariaamiatelier.ro/ le foloseste, consultati sectiunea dedicata lor, aici

  1. DISPOZITII FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele de pe https://anamariaamiatelier.ro/ , netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către PREPELITA ANAMARIA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA la caciulibebe@gmail.com. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online PREPELITA ANAMARIA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.